Seyyid Battal Gazi İlkokulu
Gazi Osman Paşa Mahallesi Emre Sok.No .11 Türkoğlu/KAHRAMANMARAŞ

VİZYON

Mutlu,kendine güvenen,başarılı, sağlıklı, paylaşmayı bilen, sorun çözebilen, karar verebilen, öğrenmeyi bilen, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanmak.

MİSYON

Seyyid Battal Gazi ilkokulu olarak misyonumuz; Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda, evrensel değerler ışığında, bilim ve teknolojiden yararlanarak, ülkenin geleceği için milli ve manevi değerlere saygılı, araştıran, sorgulayan, çözüm ürütebilen, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan üstün nitelikli bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

OKULUMUZDAN ORTAOKULA GİDEN ÖĞRENCİLERİMİZ BAŞARILARI İLE DİKKAT ÇEKMEKTEDİR .OKUL AİLE İDARE UYUMU GAYET SAĞLIKLIDIR .TÜM SOSYAL ETKİNLİKLERDE ÖĞRENCİLERİMİZ ETKİN ROL OYNAMAKTADIRLAR
Öğretim Şekli :Normal Eğitim(Tam Gün)

Normal Eğitim(Tam Gün)

Okulumuz İl merkezine 25 km. uzaklıkta, ilçe merkezindedir.

Gaziosmanpaşa Mahallesi Sefa Sok. No:14 Türkoğlu/K.Maraş

Okulumuzda kütüphanemiz çok amaçlı salonda bulunmaktadır